Over ons

Wij zijn specialist in tuinonderhoud. We werken met een lach op ons gezicht, zelfs als het regent. Beloofd! Finesse met de snoeischaar en het ruige werk met machines. Welke uitdaging je ons ook geeft; wij doen het met plezier. Zo blijft jouw tuin mooi!

 

Typisch Aarde hoveniers. Niet zo cliché.

Donkerbruine aarde aan onze handen. In kaarsrechte lijn scherend langs een taxus haag. Meefluitend met de vogeltjes. Ongestoord doen wij ons werk. Totdat de ringtone van onze telefoon afgaat. We zijn graag goed bereikbaar. Of bellen zo snel als lukt terug. Aart-Jan komt in gladgestreken overhemd op intake bij z’n klanten. Communiceert. Over wat je kunt verwachten. Heeft humor en houdt van een luchtig grapje. Gaat ook graag diep in op levenswijsheid en gezondheid. Een goed gesprek, kwaliteit in ons werk volgens een gegrond onderhoudsplan. Is dat de doorsnee hovenier? Echt niet!

Aart Jan Schouten

Klantcontact is waar hij het voor doet. Spontaan een gebakje bij de thee en een goed gesprek. Samen een rondje lopen door de tuin. Zo leren klanten hun tuin steeds meer waarderen. Dát maakt het werk van Aarde Hoveniers compleet.  

Wat klanten zeggen

Vakkundig, betrouwbaar, snel, flexibel en betrokken. Daarbij is het erg fijn om Aart over de vloer te hebben.
Kees van de Vliert
tevreden klant
Er fijn om samen mijn verwaarloosde tuin aan te pakken.De volgende afspraak is alweer gemaakt, zodat er in het seizoen wordt gewerkt.
Marieke Elskes
klant
Aart is erg fijn om mee te werken. Hij denkt goed mee en heeft vaak goede ideeën.
Jan van Veen
leverancier
Wij schakelen snel
Dat valt in goede aarde

Met elkaar groeien.

Door de inkomsten uit ons werk dragen wij Het Leger des Heils een warm hart toe. Wij vinden dat iedereen een vriendelijk woord, een knuffel, een slaapplek en warme kop soep verdient. Aarde Hoveniers steunt het Leger des Heils met een jaarlijkse gift van 1% van de bruto omzet per boekjaar.
Chat openen
1
Aart | Aarde Hoveniers
Hallo Aart hier,
Wat kan ik voor je doen